Altınkum Köyü İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz Sevinci, mutluluğu, hüznünü paylaşsın, İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın...

Misyon: Öğrencilerimizi ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: soba
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza yakın olan diğer iki okulun öğretmenleriyle beraber servisle beraber gidip gelinmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (412) 711 20 53

WEB - https://silvanaltinkumilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Altınkum Köyü Silvan / Diyarbakır

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - köy

Adres - Altınkum Köyü Silvan / Diyarbakır

Ulaşım Öğretmen Servisi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Silvan ilçe merkezine 38 km uzaklıktadır. Okulumuza 3 farklı yoldan ulaşım sağlanabilmektedir. Diyarbakır il merkezine okulumuzun uzaklığı 118 kmdir.